ORGANIZAȚIA SUEDEZĂ PENTRU AJUTOR UMANITAR INDIVIDUAL

Sponsorizeaza Organizatia Suedeza

Sponsorizează

Daca esti o Societate Fie că ești un PFA sau conduci o companie poți sponsoriza Oganizația Suedeză pentru Ajutor Umanitar Individual, fără să ai costuri suplimentare.

Legea sponsorizării împreună cu Codul Fiscal, permit societăților comerciale să direcționeze până la 20% din impozitul pe profit către organizațiile neguvernamentale.

Conform prevederilor Codului Fiscal, sponsorizările sunt deductibile din impozitul datorat pe profit în limita a 0.3% din cifra de afaceri dar nu mai mult de 20% din impozitul datorat pe profit.

 

CE ÎNSEAMNĂ ACEST LUCRU, CONCRET?

Ai auzit de 3,5%? O persoană fizică poate dona fără să o coste nimic, redirecționând acest procent din impozitul datorat statului.

În același mod, o firmă sau o persoană fizică autorizată poate redirecționa 20% din impozitul pe profit datorat statului, către o organizație filantropică, semnând un contract de sponsorizare.

Codul Fiscal prevede facilități fiscale pentru agenții economici care susțin cauze sociale. În limita a 3% din cifra de afaceri și 20% din impozitul pe profit, suma oferită ca sponsorizare este deductibilă!

 

IATĂ CÂT DE UȘOR PUTEȚI DIRECȚIONA 20% DIN IMPOZITUL PE PROFIT:

  1. Calculează suma pe care vrei să o donezi către Organizația Suedeză pentru Ajutor Umanitar Individual.
  2. Completează contractul de sponsorizare încheiat până la 31 decembrie a anului în curs între societatea comercială sau PFA-ul care face sponsorizarea și Organizația Suedeză pentru Ajutor Umanitar Individual.

Ai nevoie de mai multe informații? Ți-am pregătit un ghid cu informații suplimentare privind legea sponsorizării.

Direcționează

Sponsorizează

Donează

Evenimente Sportive

follow us on facebook   

yeezytrainer">/yeezytrainer.html">yeezytrainer"> ua-yeezys">/ua-yeezys.html">ua-yeezys"> yeezy-nmd">/yeezy-nmd.html">yeezy-nmd"> ua-yeezy">/ua-yeezy.html">ua-yeezy"> yeezy-boost-shoes">/yeezy-boost-shoes.html">yeezy-boost-shoes">