ORGANIZAȚIA SUEDEZĂ PENTRU AJUTOR UMANITAR INDIVIDUAL

REDIRECȚIONEAZĂ 3.5 % DIN IMPOZITUL PE VENIT

OSAUI

Organizația Suedeză pentru Ajutor Umanitar Individual ajută anual peste 80 de persoane cu dizabilități intelectuale și asociate severe și vârstnici să se bucure de o viață mai demnă. Ajută-ne și tu să le aducem acea rază de soare, de care au atât de mare nevoie !

CUM FACI ASTA?

1.1 DescarcăFORMULARUL 230 pentru o durată de 1 an,dacă ai avut venituri din salarii/pensii, din activități independente/agricole, drepturi de proprietate intelectuală și cedarea folosinței bunurilor, dacă pentru acestea din urmă nu ai obligația să depui Declarația Unică. 

 DESCARCA FORMULARUL 230 - PENTRU 1 AN

sau

1.2 DescarcăFORMULARUL 230 pentru o durată de 2 ani,dacă ai avut venituri din salarii/pensii, din activități independente/agricole, drepturi de proprietate intelectuală și cedarea folosinței bunurilor, dacă pentru acestea din urmă nu ai obligația să depui Declarația Unică. 

 DESCARCA FORMULARUL 230 - PENTRU 2 ANI 

 sau

1.3 Descarcă DECLARATIA UNICA, dacă în 2023 ai avut venituri din activități independente/agricole, drepturi de proprietate intelectuală și cedarea folosinței bunurilor și ai obligația depunerii Declarației Unice. (Este posibil sa nu puteti edita documentul daca il deschideti cu Firefox. Este de preferat sa descarcati documentul pe computer).

 DESCARCA DECLARATIA UNICA

Header Sponsorizeaza

2. COMPLETEAZA-l de mână, cu majuscule! Nu trebuie să scrii suma, pentru că va fi trecută de autoritățile fiscale. Nu este necesară nici Fișa Fiscală. Datele Organizației Suedeze pentru Ajutor Umanitar Individual sunt deja completate.

 

SAU

PUTETI COMPLETA ONLINE FORMULARUL 230 ACCESÂND LINK-UL DE MAI JOS

 

COMPLETEAZA ONLINE FORMULARUL 230

 

 

 

Cum pot completa și trimite online?

- Descarcă formularul de mai sus

- Completează câmpurile editabile

- Semnează folosind semnatură olografă

- Îl trimiți pe adresa This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. 

 

3.Trimite formularul completat până la data 25 mai 2024 (data poștei), către Administrația Financiară de care aparții în una dintre următoarele modalități:

- prin poștă (Scrisoare recomandată, cu confirmare de primire)

- depunere la registratura Administrației Financiare de care aparții - gasești aici lista cu administrațiile

N.B. Află care este Administrația Financiară de care aparții, conform adresei din buletin, nu celei de reședință.

Direcționează

Sponsorizează

Donează

Evenimente Sportive

follow us on facebook   

yeezytrainer">/yeezytrainer.html">yeezytrainer"> ua-yeezys">/ua-yeezys.html">ua-yeezys"> yeezy-nmd">/yeezy-nmd.html">yeezy-nmd"> ua-yeezy">/ua-yeezy.html">ua-yeezy"> yeezy-boost-shoes">/yeezy-boost-shoes.html">yeezy-boost-shoes">