ORGANIZAȚIA SUEDEZĂ PENTRU AJUTOR UMANITAR INDIVIDUAL

Campania Terapia verde

OSAUI

De cele mai multe ori viața persoanelor cu dizabilități și a bunicilor pe care îi ocrotim este plină de provocări.

Fiecare picătură de apă contează pentru un om care se află în deșert pentru a supraviețui!

Fiecare donație, indiferent de valoarea ei, este resimțită de ei ca o picătură de apă ce potolește setea de dragoste și apartenenta, redă speranța și șansele la o viață fericită.

Acum poți dona punctual fiind constant partenerul nostru în fapte bune pentru serviciile sociale gratuite adresate persoanelor cu dizabilități severe și vârstnicilor.

Conturi:
Ron: RO11 INGB 0001 0001 5570 8912 INGBANK OBOR
SWIFT: INGBROBU
CUI: 8223300

Fiecare donație contează!

Sponsorizează

Sponsorizează
Sponsorizează

Fie că ești un PFA sau conduci o companie poți sponsoriza Organizația Suedeza pentru Ajutor Umanitar Individual, fără să ai costuri suplimentare.

Legea sponsorizării împreună cu Codul Fiscal, permit societăților comerciale să direcționeze până la 20% din impozitul pe profit organizațiilor neguvernamentale. E foarte simplu și usor să fii alături de noi!

follow us on facebook   

Offcanvas

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.

yeezytrainer">/yeezytrainer.html">yeezytrainer"> ua-yeezys">/ua-yeezys.html">ua-yeezys"> yeezy-nmd">/yeezy-nmd.html">yeezy-nmd"> ua-yeezy">/ua-yeezy.html">ua-yeezy"> yeezy-boost-shoes">/yeezy-boost-shoes.html">yeezy-boost-shoes">