ORGANIZAȚIA SUEDEZĂ PENTRU AJUTOR UMANITAR INDIVIDUAL

Cadouri Organizatia Suedeza

Toți cei care vin și ne viziteză și ne cunosc mai bine sunt impresionați.

Sunt părinții persoanelor cu dizabilități care în centrele noastre știu că aici găsesc specialiștiii de care au nevoie copii lor, sunt "bunicii" care în centrele noastre se simt apreciați și utili, sunt persoanele cu dizabilItăți severe care aici se simt ca "acasă", sunt voluntarii care se implică în activități noastre, sunt companii care aleg să ne sprijine proiectele pentru a ne putea continua munca.

Iată testimonialele care descriu care este experiența lor în relația cu noi:

"Venim la centru de aproape un an. Fiicei mele ii place foarte mult aici. Eu vin si la Scoala parintilor. Am aflat foarte multe informatii acolo care m-au ajutat sa o inteleg mai bine pe fiica mea."
N.L. – mama unei fetite cu dizabilitati


"Imi place mult la centru. As veni mai des dar trebuie sa ma duc si la scoala. In sala de stimulare e cel mai frumos. Mi-ar placea sa arate si camera mea asa."
P.A. – baiat cu dizabilitati


"Toti beneficiarii nostrii sunt foarte incantati de camera de stimulare senzoriala. Vin mereu cu aceeasi bucurie si entuziasm. Le place sa descopere mereu lucruri noi si sa fie implicati in tot felul de jocuri. Nu as putea sa spun ce anume le place cel mai mult. Este un loc in care se simt in siguranta si pot experimenta foarte multe senzatii, stimulandu-si toate simturile."
I.C. – psihopedagog centru


"Am auzit de serviciile oferite de organizatie de la o prietena. Fiul meu a mers la o scoala speciala dar unde nu s-a simtit foarte bine. Aici vine cu drag. Il vad foarte entuziasmat, chiar daca la inceput a fost emotionat si mai retinut. Are mare nevoie si de kinetoterapie si aici lucreaza cu placere cu kinetoterapeutul. Ma bucur ca v-am descoperit pe voi."
N.M. – mama tanar cu dizabiltati


"Imi place in sala de stimulare senzoriala. Ma simt bine si ma relaxez. Ultima data m-am jucat si cu jocul cu aromele. Am stiut aproape toate aromele. Si muzica este placuta acolo. Eu ascult si acasa foarte multa muzica. "
D.L.A.. – tanara cu dizabilitati


"Am intrat inca de la inceput la stimulare senzoriala. Eram foarte curioasa cand am vazut aparatele. Imi place sa folosesc cat mai multe cand intru in sala. Ma simt mai linistita acolo. I-am povestit si mamei ce bine e in sala de stimulare senzoriala."
M.I.A.-M. – tanara cu dizabilitati


"Am aflat de serviciile pe care le oferiti de la mama unei colege de la scoala unde a terminat fiul meu. Mi-a vorbit foarte frumos despre ce se intampla aici si am venit sa vad cu ochii mei. Mi-a placut si de atunci il aduc pe fiul meu la centru in fiecare zi. Se simte bine aici."
B.M.A. – mama tanar cu dizabilitati


"Vreau ca fiica mea sa participe la toate activitatile centrului. Vreau sa explore si experimenteze cat mai multe lucruri. Doar asa ea va reusi sa se bucure de fiecare moment al vietii ei."
C.F. – mama tanara cu dizabilitati


"Ne bucuram de fiecare data cand venim la centru. In sala de stimulare senzoriala este foarte frumos. Sunt foarte multe jocuri si aparate. E mai frumos ca oriunde."
R.A.N. – baiat cu dizabilitati


"Am aflat de sala de stimulare senzoriala de la profesorii de la scoala din Chitila si ne-am dorit sa le oferim si baietilor nostrii ocazia de a beneficia de acest timp de interventie specializata. Noi stam cam departe de centru dar merita efortul."
C.M. – mama a doi baieti cu dizabilitati


"Venim de mai mult timp la organizatie. Ma bucur foarte mult ca acum aveti mai multe sevicii pentru cei din comunitate. Acum nu mai trebuie sa mergem la alte centre aflate departe de noi, pentru a beneficia de serviciile de care fiul meu are nevoie."
M.A-M.. – mama tanar cu dizabilitati


"Fiicei mele ii place foarte mult la centru. Atat de mult ca si-ar dori sa vina si in week-end-uri. In plus este si aproape de noi. Vine cu bunica ei in fiecare dimineata. Incerc sa ajung mereu si la grupul suport Scoala parintilor. Tot timpul se discuta lucruri interesante."
S.I.F.. – mama tanara cu dizabilitati


"Ma bucur ca exista organizatii care mai fac ceva si pentru copii nostrii."
N.S. – tata baiat cu dizabilitati


"Imi place ceea ce faceti voi aici. De altfel si fiicei mele ii place la voi. Va voi sprijini de fiecare data cand voi putea. Fac tot posibilul sa ajung la fiecare intalnire a grupului suport."
C.F. – mama tanara cu dizabilitati


"Baiatului meu ii place foarte mult sa vina la centru. Nu l-am mai vazut asa entuziasmat de foarte mult timp."
C.D. – mama tanar cu dizabilitati


"As vrea sa stau mai mult in sala de stimulare, dar trebuie sa intre si ceilalti tineri."
T.I. – tanara cu dizabilitati


"Fiului meu i-a placut foarte mult in sala de stimulare senzoriala. Imi doresc foarte mult sa il aduc mai des aici la centru."
P.F. – mama baiat cu dizabilitati


"De cand lucrez in cadrul organizatiei nu am mai vazut asa entuziasm pentru niciunul dintre programele noastre. Este minunat ceea ce se intampla cu beneficiarii nostrii."
Mariana Matis – psihopedagog al centrului


"Fiicei mele ii place foarte mult la stimulare senzoriala. Ar sta acolo ore in sir. Cu greu o convingi sa iasa afara din sala."
L.F. – mama tanara cu dizabilitati


"Imi place sa stau langa coloana cu bule de aer. Ma simt mai linistita."
D.L.A. – tanara cu dizabilitati

follow us on facebook   

yeezytrainer">/yeezytrainer.html">yeezytrainer"> ua-yeezys">/ua-yeezys.html">ua-yeezys"> yeezy-nmd">/yeezy-nmd.html">yeezy-nmd"> ua-yeezy">/ua-yeezy.html">ua-yeezy"> yeezy-boost-shoes">/yeezy-boost-shoes.html">yeezy-boost-shoes">