ORGANIZAȚIA SUEDEZĂ PENTRU AJUTOR UMANITAR INDIVIDUAL

Servicii Organizatia Suedeza

Știm cât de importante sunt serviciile de calitate pentru a îmbunătăți viața persoanelor cu dizabilități severe și vârstnicilor.

Modelul suedez pe care l-am preluat dar și rezultatele obținute în toți anii de activitate demonstrează profesionalismul și seriozitatea cu care ne ocupăm de fiecare caz în parte. Specialiștii nostri sunt pregătiți nu doar să ofere servicii de calitate dar și să stabilească relații bazate pe prietenie și respect cu cei cu care lucrează.

Pornind de la aceste baze solide, persoanele care apelează la serviciile noastre revin pentru că văd rezultatele, pentru că au încredere în noi, pentru că s-a construit o relație puternică!

 

Dacă vrei să beneficiezi de aceste patru tipuri de servicii nu ezita să ne contactezi.

 • Centrul rezidențial
  Avem un centru rezidențial în Voluntari unde oferim servicii de îngrijire primară pentru persoanele cu dizabilități severe.

 • Centrul de zi persoane cu dizabilități
  In centrul de zi din Voluntari, oferim pentru persoanele cu dizabilități servicii de kinoterapie, logopedie, stimulare senzorială, consiliere psihologică, terapie ocupațională.

 • Centrele de zi pentru vârstnici

Organizația Suedeză pentru Ajutor Umanitar Individual dispune de două centre de zi pentru vârstnici, unul în București și altul în Voluntari, înființate cu scopul de a oferi un spațiu prietenos persoanelor vârstnice aflate în dificultate sau care locuiesc singure.

În cadrul centrului de zi pentru vârstnici, beneficiarii întreprind diverse activități care să-i ajute să își redobândească autonomia, fiind îndeaproape supravegheați de personalul nostru de specialitate. Kinetoterapeutul, aistentul social și psihologul au grijă să conceapă programe adaptate nevoilor și capacităților vârstnicilor care aleg să petreacă un timp de calitate în cadrul organizației noastre.

Activitățile desfășurate în cadrul centrului de zi pentru vârstnici

Activități de socializare și recreaționale care presupun jocuri, discuții, activități intergeneraționale, plimbări, vizite la muzeu etc. Aceste activități au scopul de a-i ajuta pe vârstnici să își recapete abilitățile sociale pentru ca aceștia să rămână conectați la lumea reală și să nu se izoleze.

Activități de terapie ocupațională de tipul origami, quilling, modelaj, igienizarea spațiilor interioare și exterioare, grădinărit etc. Aceste activiăți au scopul de dezvolta creativitatea, puterea de concentrare, motricitatea, voința și stima de sine. Obiectele obținute sunt folosite la diverse evenimente la care organizația participă, astfel vârstnicii simțind că munca lor este importantă și folositoare.

Activități terapeutice de recuperare precum kinetoterapie, psihoterapie, stimulare prin artă combinată- mișcare, muzică, teatru- etc. Aceste activități se desfășoară fie la interior în săli special amenajate, fie în aer liber. Organizația Suedeză beneficiază de o sală modernă de kinetoterapie cu aparatură performantă și de o alta de masaj complet echipată. Aceste activități au rolul de a combate depresia, de a menține un tonus al corpului cât mai bun, dar și de a crește încrederea în sine.

Activități tematice cum ar fi discuții de grup, vizionarea filmelor documentare, organizarea și participarea la evenimente, voluntariat etc. Aceste activități sunt organizate în funcție de nevoile și interesele identificate în cadrul grupului, având scopul de a combate sentimentele de frustrare apărute o dată cu schimbarea statusului social și anume pensionarea.

Cei care doresc să se înscrie în programele noastre trebuie să fie pensionari, cu vârstă de peste 55 de ani, cu disponibilitate de a participa la evenimentele noastre și cu posibilitatea de a se deplasa. Mai presus de toate, beneficiarii noștri trebuie să aibă dorința de a deveni independenți.

Cei care se încadrează în descrierea făcută ne pot găsi la una dintre adresele de mai jos:
• București, Strada Delfinului, nr 11, bl D 19, sc A, parter, ap 2, sect 2
• Voluntari, Ilfov, Strada Școlii, nr 5

Pentru mai multe detalii ne puteți scrie pe adresa de e-mail This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. sau ne puteți contacta la numărul de telefon 021 255 3738. Colegii noștri vor fi bucuroși să vă răspundă la toate întrebările.

 • Voluntariat

Coordonatorul nostru de voluntari discută cu fiecare persoană care își dorește să facă voluntariat la noi in organizație, stabilește activitățile în care se pot implica și le oferă tot suportul necesar pentru ca activitatea lor să le aducă satisfacția necesară din munca de voluntariat.

 • Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.
 • Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo consequat.
 • Duis aute irure dolor in reprehenderit in voluptate velit esse cillum dolore eu fugiat nulla pariatur, sed do eiusmod.
follow us on facebook   

yeezytrainer">/yeezytrainer.html">yeezytrainer"> ua-yeezys">/ua-yeezys.html">ua-yeezys"> yeezy-nmd">/yeezy-nmd.html">yeezy-nmd"> ua-yeezy">/ua-yeezy.html">ua-yeezy"> yeezy-boost-shoes">/yeezy-boost-shoes.html">yeezy-boost-shoes">