ORGANIZAȚIA SUEDEZĂ PENTRU AJUTOR UMANITAR INDIVIDUAL

echipa

Despre Noi

Povestea noastră începe cu mulți ani în urmă, când un grup de oameni din Suedia au venit în România anilor '90 și au vizitat mai multe spitale, case de copii, azile de bătrâni.

Fiind profund impresionați de cei pe care i-au văzut, de condițiile în care trebuiau să trăiască, au știut că ei pot contribui în a le oferi șanse mai bune la o viață frumoasă în ciuda dificultăților cu care se confruntau.

Ei au hotărât că vor să se implice în cazurile cele mai grele, în viața celor care erau marginalizați, excluși, condamnați să trăiască o existență austeră fără culoare și bucurie, șansele lor fiind foarte mici pentru a fi considerați normali în societatea românească a anilor '90.

Așa a fost înființată în 9 decembrie 1992, “Organizația Suedeză pentru Ajutor Umanitar Individual” de către organizația suedeză "Individuell Manniskohjalp" oferind servicii sociale, după modelul suedez, pentru persoane cu dizabilități servere cât și pentru vârstnici cu posibilități financiare reduse și/sau fără familie.

 

Organizatia Suedeza - Step 4
Servicii
Servicii
Echipa
Echipa
Testimoniale
Testimoniale
follow us on facebook   

Offcanvas

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.

yeezytrainer">/yeezytrainer.html">yeezytrainer"> ua-yeezys">/ua-yeezys.html">ua-yeezys"> yeezy-nmd">/yeezy-nmd.html">yeezy-nmd"> ua-yeezy">/ua-yeezy.html">ua-yeezy"> yeezy-boost-shoes">/yeezy-boost-shoes.html">yeezy-boost-shoes">