ORGANIZAȚIA SUEDEZĂ PENTRU AJUTOR UMANITAR INDIVIDUAL

Proiecte Organizatia Suedeza

Proiectele pe care le-am scris și pe care le-am câștigat sunt o pârghie importantă din punct de vedere financiar dar și al parteneriatelor pe care le încheiem pentru că toate acestea ne ajută să ne continuăm activitatea pentru pesoanele cu dizabilități severe și vârstnicii pe care îi ocrotim.

Fiecare proiect în parte reprezintă pentru noi o piesă din marele puzzle pe care îl avem de completat pentru a contura o viață mai bună pentru cei pe care îi protejam.

Cu fiecare proiect în care ne-am implicat a crescut experiența și expertiza noastră, am reușit să oferim servicii de calitate la cât mai multe persoane care aveau nevoie de suportul nostru și ca atare am obținut rezultate concrete.

Locuri de muncă și formare profesională pentru persoanele din grupurile vulnerabile din București, Ilfov și Giurgiu

Fundația Estuar, Organizația Suedeză pentru Ajutor Umanitar Individual și Fundația Tinerețe Fără Bătrânețe își unesc eforturile pentru a transforma viața a 150 de persoane din grupuri vulnerabile.
Astfel, cele trei organizații vor iniția noua structuri de economie socială în județele Bucuresti, Ilfov și Giurgiu prin care vor înființa 102 noi locuri de muncă, vor organiza cursuri de formare profesională și servicii integrate de dezvoltare a carierei (informare și consiliere profesională, orientare profesională, consiliere psihologică, asistență) pentru 150 de persoane din grupuri vulnerabile (persoane cu dizabilități, femei aflate în situații de risc, femei victime ale violenței în familie, persoane care au mai mult de doi copii, familii monoparentale, persoane de etnie romă).

Citeşte mai mult ...

Stimulare în dizabilitatea severă

Proiecte DIA Organizatia SuedezaProiectul își propune să arate un model de intervenție specializată în stimulare senzorială, kinetoterapie, terapie prin arte combinate, dezvoltarea abilităților motrice, autonomie personală pentru copiii și tinerii cu dizabilități intelectuale și asociate proveniți din instituțiile publice, comunitățile din București și judetul Ilfov, organizații neguvermantale.

Citeşte mai mult ...

DIA – Dizabilitate intelectuală şi asociată – metode specializate în serviciile sociale

Proiecte DIA Organizatia SuedezaProiectul DIA – Dizabilitatea intelectuală și asociată - Metode specializate în serviciile sociale finanțat prin granturile SEE 2009-2014, în cadrul programului Fondul ONG în România – componenta 4 Servicii sociale și de bază, implementat în perioada 1 iunie 2014 – 29 februarie 2015. Proiectul DIA – Dizabilitate intelectuală şi asociată – metode specializate în serviciile sociale se derulează ca urmare a unei mari nevoi al acestui segment al serviciilor sociale şi pentru că nu există un astfel de proiect adaptat tinerilor și adulților cu dizabilități intelectuale și asociate.

Citeşte mai mult ...

Actiuni strategice pentru independenta

Proiecte Actiuni strategice pentru independenta Organizatia SuedezaActivitățile proiectului:
1.1. Servicii de kinetoterapie, stimulare senzorială și integrare comunitară pentru persoane cu dizabilități și familiile acestora
1.2. Realizarea a două noi ateliere lucrative pentru ambele grupuri țintă ale organizației: persoane cu dizabilități și vârstnici

Citeşte mai mult ...

More Articles ...

Offcanvas

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.

yeezytrainer">/yeezytrainer.html">yeezytrainer"> ua-yeezys">/ua-yeezys.html">ua-yeezys"> yeezy-nmd">/yeezy-nmd.html">yeezy-nmd"> ua-yeezy">/ua-yeezy.html">ua-yeezy"> yeezy-boost-shoes">/yeezy-boost-shoes.html">yeezy-boost-shoes">