ORGANIZAȚIA SUEDEZĂ PENTRU AJUTOR UMANITAR INDIVIDUAL

  • Home
  • Noutăți
  • INVITATIE: Lansam gradina senzoriala si savuram placinta de dovleac!

INVITATIE: Lansam gradina senzoriala si savuram placinta de dovleac!

Pe 16 octombrie, de la ora 14:00, Organizatia Suedeza pentru ajutor Umanitar Individual te invita la inaugurarea gradinii terapeutice senzoriale in orasul Voluntari, strada Scolii nr. 5.

In Romania sunt doar cateva gradini terapeutice, in Galati, Sibiu, Arad, Constanta, iar acum inauguram si in Voluntari o astfel de gradina speciala, care are efecte terapeutice, stimuland in profunzime simturile!

Acest gradini sunt deosebite pentru ca se paseste pe alei speciale cu conuri de brad, pietris, nisip, fan, pietre de rau, exista panouri tactile din lemn unde prin miros si pipait sunteti invitati sa descoperiti lumea intensa a plantelor si fructelor cu arome deosebite precum menta, rozmarin, cimbru, scortisoara, lamaie, portocala etc, varietatea culorilor este perceputa prin panouri ce contin forme neregulate, de diverse culori, prin care patrunde delicat lumina blanda a soarelui, bancile atent pozitionate va invita la un momente de relaxare in care simturile sunt profund activitate si rasfatate! Toate aceste lucruri, va vor intampina si in gradina noastra care este in plin proces de amenajare!

Gradina

Este un proiect pentru realizarea caruia organizatia s-a luptat de peste un an de zile, cautand resurse si sponsori si participand la competitii de proiecte. Realizarea acestui vis este posibila acum cu sprijinul Kaufland Romania, unul dintre principalii sustinatori ai proiectelor noastre. In Romania exista doar cateva gradini terapeutice, desi beneficiile lor sunt extraordinare.

KL Logo Claim sRGB RO

Participand la acest eveniment vei avea ocazia sa cunosti oameni minunati, sa iti faci noi prieteni in timp ce admiri expozitia de produse din quilling si origami, tablouri deosebite realizate cu spatula sau alte tehnici creactive, articole realizate in atelierele noastre de arta reciclata cu ajutorul copiilor/tinerilor cu dizabilitati severe dar si al bunicilor nostri dedicati!

Atelier

Impreuna vom savura placinta cu dovleac si cu mere, ceai aromat de fructe, vom face turul organizatiei care se va incheia cu invitatia de a testa direct beneficiile terapeutice ale gradinii noastre senzoriale, nou inaugurate.

Prajituri

Gradina terapeutica senzoriala este o initiativa in care ne-am propus sa oferim terapie prin gradinarit dar si terapie senzoriala, aceasta ajutand la stimularea simturilor, reconectarea cu natura, imbunatatirea starii de sanatate si cresterea gradului de independenta pentru beneficiarii nostri. De asemenea, gradina terapeutica aduce impreuna grupurile noastre tinta cu comunitatea, oricine isi doreste sa viziteze gradina, este binevenit!

 

Pasi


Asadar, toti cei care au incurajat si au sustinut aceasta initiativa, au crezut in visul nostru, toti donatorii, voluntarii, partenerii si prietenii organizatiei sunt invitati sa se bucure acum alaturi de noi si sa fie siguri ca urmarim in continuare, cu perseverenta fiecare proiect pe care il incepem.


Te asteptam sa ne relaxam si sa ne bucuram in gradina noastra terapeutica senzoriala la care inca lucram pentru amenjare si decorare, insa promitem ca iti vom incanta simturile si privirea!

Ca sa gestionam cat mai bine portiile delicioase de placinta si sa ne asiguram ca vom fi miercuri, 16 octombrie, gazde primitoare, te rugam sa completezi formularul de inscriere!

 

Sursa foto!

yeezytrainer">/yeezytrainer.html">yeezytrainer"> ua-yeezys">/ua-yeezys.html">ua-yeezys"> yeezy-nmd">/yeezy-nmd.html">yeezy-nmd"> ua-yeezy">/ua-yeezy.html">ua-yeezy"> yeezy-boost-shoes">/yeezy-boost-shoes.html">yeezy-boost-shoes">