ORGANIZAȚIA SUEDEZĂ PENTRU AJUTOR UMANITAR INDIVIDUAL

Adrenalina, emotii si multa bucurie!

Weekendul ce a trecut a fost unul plin de adrenalina, emotii intense, voie buna si bucurie!

De ce?

Pentru ca am participat la una din cele mai salbatice si mai dificile competitii de alergare din Romania, Transilvania Trail Traverse care va avut loc în muntii Bucegi, editia a doua 4-6 septembrie 2015, organizata de Asociația Trail Running din România, în colaborare cu Clubul Sportiv Kullamannen din Suedia.

organizatia suedeza11


Organizatia Suedeza pentru Ajutor Umanitar Individual a fost cauza caritabila din spatele acestui maraton montan, scopul principal fiind strangerea de donatii pentru cumpararea unui microbuz cu care vor fi transportati copiii si tinerii cu dizabilitati severe in centrul de zi din Voluntari.

In aceasta competitie internationala, plina de aventura au fost inscrisi peste 150 de alergatori din 17 tari: România, Suedia, Statele Unite ale Americii, Polonia, Germania, Portugalia, Irlanda de Nord, Serbia, Slovacia, Franța, Canada, Elveția, Jersey, Emiratele Arabe Unite, India, Austria si Turcia.
Concurentii au avut posibilitatea sa se inscrie la una din cele trei curse:
Dracula 106 km
Vlad 52 km
Silvania 26 km


Organizatia Suedeza pentru ajutor Umanitar Individual, s-a implicat in acest eveniment mobilizand alaturi de organizatori o echipa de voluntari care au ajutat la desfasurarea acestui maraton montan, pornind de la inregistrarea alergatorilor, oferirea kiturilor de participare, punctul de Start-Finish, gestionarea punctelor de check-in pe varfuri de munti, dar si pregatirea traditionalei tocanite ce a fost pe deplin savurata de alergatori, dupa o cursa atat de intensa!

organizatia suedeza12


Castigatorul de la cursa Dracula, 106 km, a fost Andrei Soveresan, un tanar ambitios care finalizat traseul in 23 ore si 55 de minute. Andrei ne-a marturisit ca ar fi terminat si mai repede aceasta cursa, insa intalnirea cu ursul, l-a "fortat" sa devieze de la traseu in plina noapte, iar apoi avut nevoie de timp suplimentar pentru a regasi marcajele de pe munte! Uricum ar fi, Andrei si toti ceilalti alergatori sunt niste eroi!


George Istrate, bunul nostru prieten si suporter al cauzelor noastre, nu a ratat aceasta competitie pentru a sustine prin participarea sa la cursa, strangerea de fonduri pentru cumpararea unui microbus cu care vor fi transportati copiii cu dizabilitati severe.


organizatia suedeza13

"A fost o cursa foarte grea pentru mine, a fost prima mea alergare montana pe care mi-am propus sa o duc pana la capat (dupa semi-esecul de la Busteni Skyrace). Desi am dorit sa termin in timpul limita, am reusit sa ajung mult mai devreme - multumesc antrenorului personal care a fost alaturi de mine pe intreaga perioada si care m-a facut sa imi doresc sa termin cursa cat mai repede - fratele meu.
Au fost momente foarte frumoase, dar si momente mai grele in care simteam ca sunt la capatul puterilor. Uitandu-ma acum la poze imi amintesc numai de partile bune! Declar oficial ca vreau sa mai alerg in concursuri montane! Toate trairile si toate sentimentele pe care le ai in timpul si dupa cursa sunt senzationale!" – George Istrate


Multumim tuturor voluntarilor, alergatorilor si organizatorilor : Asociatia Trail Running- România si Clubul Sportiv Kullamannen - Suedia. Toti au participat si s-au implicat in aceasta poveste frumoasa, in inima Bucegilor, cu peisaje de vis! Daca iti place tot ceea ce facem si proiectele in care ne implicam, poti sa ne sustii cu un vot pana pe 11 septembrie, in cadrul competitiei Raiffeisen Comunitati!
Vrem sa invatam copiii si tinerii cu dizabilitati dar si bunicii sa lucreze cu hartia folosind diverse tehnici: quilling, origami, arta reciclata, pictura pentru a crea cadouri minunate.

Arta

Procesul de votare este:
1.Intrati pe Raiffeisen Comunitati, aici.
2.Apasati butonul Voteaza si tu.
3.Apasati butonul Inregistreaza-te.
4.Completati campurile/datele voastre apoi apasati Inregistreaza-te.
Atentie: veti primi un link pe adresa de e-mail pentru a confirma datele. Deci verificati adresa de e-mail.
5.Mergeti apoi la butonul Proiecte si cautati proiectului "Oferim un moment de fericire" sustinut de Organizatia Suedeza pentru Ajutor Umanitar Individual. Este inregistrat pe Ilfov-Voluntari.
6.Votati!

 

Articol scris de Oana Mihailescu.

yeezytrainer">/yeezytrainer.html">yeezytrainer"> ua-yeezys">/ua-yeezys.html">ua-yeezys"> yeezy-nmd">/yeezy-nmd.html">yeezy-nmd"> ua-yeezy">/ua-yeezy.html">ua-yeezy"> yeezy-boost-shoes">/yeezy-boost-shoes.html">yeezy-boost-shoes">