ORGANIZAȚIA SUEDEZĂ PENTRU AJUTOR UMANITAR INDIVIDUAL

Sustine efortul lor cu un vot!

Stii ce pot sa faca copiii/tinerii cu dizabilitati care vin in Centrul nostru de zi din Voluntari folosind diverse tehnici din hartie? Iata doar o mica mostra din creativitatea lor:

OrganizatiaSuedeza11

Cu ajutorul nostru, ei picteaza tabluri minunate, isi exprima trairile si emotiile prin pictura.

OrganizatiaSuedeza13

E important sa nu ii uitam nici pe bunicii care vin saptamanal la noi! Ei sunt pasionati de alta tehnica de impaturire a hartie: origami!

Iata creatiile lor:

OrganizatiaSuedeza12
Acesti oameni frumosi, au ales in ciuda anilor multi care ii apasa, sa isi foloseasa creativitatea, indemanarea pentru a realiza lucruri utile!

Sustine si apreciaza munca lor, cu un simplu vot, pana pe 11 septembrie in cadrul proiectului "Oferim un moment de fericire" din cadrul competiei Raiffeisen Comunitati!

Acest proiect isi propune sa asigure o sansa la viata activa cat mai multor copii si tineri cu dizabilitati intelectuale, dar si bunicilor, participanti la activitatile oferite de catre organizatie.

Ei vor fi invatati sa creeze obiecte frumoase si utile si vor fi initiati in in arta folosirii hartiei.

Prin votul tau, 65 persoane cu dizabilitati si varstnici vor putea sa foloseasca metodele quilling, origami, sa deseneze, sa picteze, sa decoreze obiecte memorabile care vor fi valorificate pentru a sustine mai departe Organizatia Suedeza pentru Ajutor Umanitar Individual.

Cum ii poti sprijini?

Intra pe site-ul Raiffeisen Comunitati, iti faci un cont si votezi proiectul "Oferim un moment de fericire!". Ajutati-i sa fie intre castigatori! Votati pana cel tarziu 11 septembrie!

Procesul de votare este in felul urmator:
1. Intrati pe Raiffeisen Comunitati, aici.
2. Apasati butonul Voteaza si tu.
3. Apasati butonul Inregistreaza-te.
4. Completati campurile/datele voastre apoi apasati Inregistreaza-te.
5. Atentie: veti primi un link pe adresa de e-mail pentru a confirma datele. Deci verificati adresa de e-mail.
6. Mergeti apoi la butonul Proiecte si cautati proiectului "Oferim un moment de fericire" sustinut de Organizatia Suedeza pentru Ajutor Umanitar Individual. Este inregistrat pe Ilfov-Voluntari.
7. Votati!

Iti multumim ca esti alaturi de noi si de ei. Votul tau conteaza!

 

Articol scris de Oana Mihailescu

yeezytrainer">/yeezytrainer.html">yeezytrainer"> ua-yeezys">/ua-yeezys.html">ua-yeezys"> yeezy-nmd">/yeezy-nmd.html">yeezy-nmd"> ua-yeezy">/ua-yeezy.html">ua-yeezy"> yeezy-boost-shoes">/yeezy-boost-shoes.html">yeezy-boost-shoes">