ORGANIZAȚIA SUEDEZĂ PENTRU AJUTOR UMANITAR INDIVIDUAL

  • Home
  • Noutăți
  • Nou manager în echipa Organizatiei Suedeze: Dana Tudor Jurnalist, femeie de afaceri și antreprenor social

Nou manager în echipa Organizatiei Suedeze: Dana Tudor Jurnalist, femeie de afaceri și antreprenor social

Organizatia Suedeza7

Investeşte în oameni !
Proiect cofinanţat din Fondul Social European prin Programul Operaţional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007- 2013
Axa prioritară 6 "Promovarea incluziunii sociale"
Domeniul major de intervenţie 6.1 "Dezvoltarea economiei sociale"
Titlul proiectului: „Sanse egale la angajare pentru persoanele vulnerabile "
Numărul de identificare al contractului: POSDRU/173/6.1/S/148882

Jurnalist, femeie de afaceri și antreprenor social

Dana Tudor este noul manager angajat de Organizatia Suedeza pentru Ajutor Umanitar Individual să conducă una dintre cele trei noi structuri de economie socială în cadrul proiectului „Şanse egale la angajare pentru persoanele vulnerabile ", cofinanţat din Fondul Social European prin Programul Operaţional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007- 2013, Axa prioritară 6 "Promovarea incluziunii sociale", Domeniul major de intervenţie 6.1.

DanaTudor1Dana are o experiență de 20 de ani în presa scrisa și comunicare. Și-a început cariera ca redactor la Evenimentul Zilei și, privind în urmă, spune că proiectele care definesc traseul său profesional au fost mereu din zona pionieratului. S-a aflat printre primele generații de absolvenți ai Departamentului de Comunicare și Relații Publice al Universității București, a semnat prima rubrică de resurse umane și management din cadrul unei reviste de afaceri (Biz) și s-a ocupat de lansarea și coordonarea site-ului Eva.ro, primul site online de dedicat femeilor din Romania. Toate au fost cele mai bune în domeniul lor. În prezent, proiectele ei sunt din zona de consultanță în comunicare, branding personal, employer branding și, mai nou, antreprenoriat social.
" Oportunitatea de a lucra ca antreptrenor social este un vis devenit realitate, în forma sa cea mai bună. Vom avea grijă, pe de o parte, de un grup de persoane vulnerabile, care vor deveni angajații noștri, si, pe de altă parte, de animăluțele celor care își vor lăsa odoarele în grija noastră, atunci când vor avea nevoie, pentru că este vorba despre dezvoltarea unei pensiuni de animale și a unor servicii conexe (dresaj, transport, etc.). " - spune Dana Tudor.
Lansarea hostelului pentru animale va avea loc pe 31 octombrie, cu o petrecere în curtea pensiunii, la iarbă verde, la care vor fi invitați parteneri, clienți, jurnaliști și echipa , să se bucure de o zi în aer liber, vedetele fiind animalele lor de companie.

 

Sursa foto: BusinessDays.

yeezytrainer">/yeezytrainer.html">yeezytrainer"> ua-yeezys">/ua-yeezys.html">ua-yeezys"> yeezy-nmd">/yeezy-nmd.html">yeezy-nmd"> ua-yeezy">/ua-yeezy.html">ua-yeezy"> yeezy-boost-shoes">/yeezy-boost-shoes.html">yeezy-boost-shoes">