ORGANIZAȚIA SUEDEZĂ PENTRU AJUTOR UMANITAR INDIVIDUAL

  • Home
  • Noutăți
  • Dati-ne trei minute din timpul dumneavoastra! Noi daruim mai departe… fericire!

Dati-ne trei minute din timpul dumneavoastra! Noi daruim mai departe… fericire!

Raiffeisen Bank ne ofera sansa de a ne sprijini o noua initiativa daca obtinem voturi in competitia care se va incheia pe 11 septembrie. Ne-am calificat deja intr-o selectie in care au fost inscrise 134 de proiecte si ne puteti oferi sansa de a castiga acordandu-ne trei minute pentru a vota Organizatia Suedeza pentru Ajutor Umanitar Individual.

Proiectul nostru  isi propune sa ofere o sansa la viata activa persoanelor cu dizabilitati intelectuale, dar si varstnicilor, participanti la activitatile oferite de catre organizatie. Putem astfel sa inlocuim statutul de beneficiar de servicii in contributor la activitatile comunitatii!

organizatia suedeza4

De peste 22 de ani, am dovedit ca am reusit sa aducem cate un strop de fericire in viata persoanelor cu dizabilitati si ale varstnicilor.  Puteti sa ne ajutati pana pe 10 septembre cu un simplu vot!

Care sunt obiectivele si  cine vor fi beneficiarii proiectului ?

Prin sprijinul dumneavoastra,  65 persoane cu dizabilitati si varstnici vor fi invatati sa creeze obiecte frumoase si utile si vor fi initiate in in arta folosirii hartiei. Acestia vor putea sa foloseasca metodele quilling, origami, sa deseneze, sa picteze, sa decoreze obiecte memorabile care vor fi valorificate pentru a sustine mai departe Organizatia Suedeza pentru Ajutor Umanitar Individual.

organizatia suedeza6

Cum ne puteti ajuta?

Intrati  pe site-ul Raiffeisen Comunitati, va faceti un cont si votati proiectul nostru. Ajutati-ne sa fim intre castigatori!  Votati pana cel tarziu 10 septembrie!

Procesul de votare este in felul urmator:

  1. Intrati pe Raiffeisen Comunitati, aici.
  2. Apasati butonul Voteaza si tu.
  3. Apasati butonul Inregistreaza-te.
  4. Completati campurile/datele voastre apoi apasati Inregistreaza-te.
  5. Atentie: veti primi un link pe adresa de e-mail pentru a confirma datele. Deci verificati adresa de e-mail.
  6. Mergeti apoi la butonul Proiecte si cautati proiectului “Oferim un moment de fericire” sustinut de Organizatia Suedeza pentru Ajutor Umanitar Individual. Este inregistrat pe Ilfov-Voluntari.
  7. Votati!

De ce noi?

Organizatia are in prezent inscrisi pe listele noastre 250 de potentiali beneficiari ai serviciilor. 160 de persoane cu dizabilitati si varstnici beneficiaza de serviciile noastre pe an. Am atras in ultimii 2 ani 38 de sponsori companii, institutii, autoritati precum si 50 de donatori individuali. 10 persoane cu dizabilitati angajate atat in cadrul organizatiei cat si in afara acesteia. 47 de varstnici voluntari in actiunile organizatiei. 74 de voluntari din Bucuresti si judetul Ilfov atrasi.

Va multumim pentru suport!

yeezytrainer">/yeezytrainer.html">yeezytrainer"> ua-yeezys">/ua-yeezys.html">ua-yeezys"> yeezy-nmd">/yeezy-nmd.html">yeezy-nmd"> ua-yeezy">/ua-yeezy.html">ua-yeezy"> yeezy-boost-shoes">/yeezy-boost-shoes.html">yeezy-boost-shoes">