ORGANIZAȚIA SUEDEZĂ PENTRU AJUTOR UMANITAR INDIVIDUAL

  • Home
  • Noutăți
  • Iti plac provocarile, alergatul si muntele? Hai cu noi la TTT!

Iti plac provocarile, alergatul si muntele? Hai cu noi la TTT!

Iti plac provocarile, alergatul si muntele, atunci ai sanse mari sa fii interesat de Transilvania Trail Traverse (TTT), o cursa de alergare salbatica si tehnica, unul din cele mai dificile ultramaratoane montane din Romania. Aceasta cursa are loc in perioda 4-6 septembrie, in muntii Bucegi.

Anul acesta competitia internationala TTT are afiliata o cauza caritabila.

Inscrie-te pe ultima suta de metri la una din cursele TTT de 26k, 52k sau 106k, si 10% din taxa de participare va fi directionata pentru cumparare unui microbuz pentru copiii si tinerii cu dizabilitati de la Organizatia Suedeza pentru Ajutor Umanitar Individual .

Cu acest microbuz ei vor putea sa fie transportati in siguranta la Centrul de zi din Voluntari unde se intalnesc cu prietenii lor, invata lucruri noi prin ateliere de arta reciclata, quilling origami ,sedinte de logopedie, kinetoterapie, stimulare senzoriala.

Tinericudizabilitati2

Participand la acest eveniment iti vei testa limitele, vei admira peisaje superbe din inima Bucegilor, iti vei face o multime de prieteni noi, dar si sustii prin participarea ta Organizatia Suedeza pentru Ajutor Umanitar Individual, care ofera copiilor si tinerilor cu dizabilitati severe o viata mai buna.

Inscrierile se fac aici: http://transylvaniatrail.ro/ pentru cursele:
Silvania 26 km
Vlad Tepes 52 km
Dracula 106 km

organizatiasuedeza3

Crezi ca e o cursa prea grea pentru tine? Iubesti muntele, aventura, adrenalina? Vrei sa ii sustii pe alergatori si sa imparti cu ei din energia ta debordanta?

Te asteptam in echipa de voluntari pentru organizarea acestei competitii internationale! Energia si suportul tau vor fi de folos!

In functie de abilitatile tale, poti sa te implici in echipa de inscrieri, predare kituri, organizare, marcaje trasee, directionarea alergatorilor pe traseu, cronometrarea timpului de alergare si multe altele.

Organizatiasuedza4

Pentru voluntari se ofera transport, cazare si masa in stil spartan.

Sambata seara ne adunam cu totii alergatori, organizatori si voluntari pentru a petrece impreuna in jurul focului de tabara, savurand o deliciosa tocanita de munte!

Daca vrei sa faci parte din echipa de voluntari sau ai intrebari suplimentare pe acest subiect, trimie un e-mail pe adresa This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.  si This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. pana pe 30 august 2015.

Vino sa ne bucuram impreuna de munte si sa simtim impreuna gustul VICTORIEI!

organizatiasuedeza5

 

 

 

yeezytrainer">/yeezytrainer.html">yeezytrainer"> ua-yeezys">/ua-yeezys.html">ua-yeezys"> yeezy-nmd">/yeezy-nmd.html">yeezy-nmd"> ua-yeezy">/ua-yeezy.html">ua-yeezy"> yeezy-boost-shoes">/yeezy-boost-shoes.html">yeezy-boost-shoes">