ORGANIZAȚIA SUEDEZĂ PENTRU AJUTOR UMANITAR INDIVIDUAL

  • Home
  • Noutăți
  • Oferim in luna iulie ateliere de origami, quilling si arta reciclata!

Oferim in luna iulie ateliere de origami, quilling si arta reciclata!

In centrul nostru de zi pentru copii și tineri cu dizabilități severe din Voluntari, am implementat o mulțime de workshopuri și ateliere care au dezvoltat abilitățile acestor copii și au scos la lumina propria lor creativitate.

De foarte multe ori cu produsele realizate cu ajutorul lor, am făcut expoziții în care am expus toate cadourile minunate concepute cu tehnică de quilling, origami și artă reciclată.

Frecvent ne-am intersectat cu dorința a mulți copii și părinți de a învață aceste tehnici speciale, care stimulează creativitatea, antrenează dexteritatea, dezvoltă motricitatea fină, oferind la final sentimentul de satisfacție și împlinire deplină, în timp ce admiri produsul final, rezultat din lucrul și dibăcia mâinilor.

Copii

Pentru că știm cât de important este să stimulăm creativitatea la orice ființă umană, am conceput o serie de ateliere, în care îi învățam pe copiii care doresc cum să creeze diverse piese din hârtie, utilizând tehnicile de quilling, origami și artă reciclată.

În parteneriat cu Centrul Comercial Auchan Drumul Taberei vom susține cu echipa noastră de voluntari pe 11, 18 și 25 iulie între orele 17:00 și 19:00 atelierele de Origami, Quilling și Artă Reciclată.

Te așteptăm sâmbătă această pe 11 iulie la Atelierul de Origami să transformăƒm hârtia în roboței, lebede sau broscuțe, pe 18 iulie la atelierul de quilling să creăƒm felicitări și decorațiuni frumos colorate și pe 25 iulie sムînvăƒtăƒm împreunムdespre cum putem salva planeta la atelierul de artă reciclatăƒ.

În toate workshopurile vom folosi doar hârtie, lipici și multă creativitate pentru a concepe tot felul de obiecte ingenioase din hârtie și pentru a va arată cum puteți să va implicați proprii copii în activități distractive, petrecând momente de calitate.

Vă promitem că alături de echipa noastră de voluntari, antrenați să lucreze cu aceste tehnici de modelare a hârtiei, copilul dvs. va învață lucruri noi, își va exersa manualitatatea, își va crește încrederea în sine pentru că va realiza în urmă participării la fiecare atelier propriul produs pe care îl va luă acasă.

Vă așteptăm în Centrul Comercial Auchan Drumul Taberei să lucrăm împreună, să ne bucurăm de tot ceea că vom învața și vom creă cu ajutorul voluntarilor noștri și al copiilor prezenți in ateliere.

Flayer Auchan

yeezytrainer">/yeezytrainer.html">yeezytrainer"> ua-yeezys">/ua-yeezys.html">ua-yeezys"> yeezy-nmd">/yeezy-nmd.html">yeezy-nmd"> ua-yeezy">/ua-yeezy.html">ua-yeezy"> yeezy-boost-shoes">/yeezy-boost-shoes.html">yeezy-boost-shoes">