ORGANIZAȚIA SUEDEZĂ PENTRU AJUTOR UMANITAR INDIVIDUAL

  • Home
  • Noutăți
  • Invitatie workshop - "Provocari si solutii in furnizarea serviciilor sociale dedicate persoanelor cu dizabilitati"

Invitatie workshop - "Provocari si solutii in furnizarea serviciilor sociale dedicate persoanelor cu dizabilitati"

INVITATIE WORKSHOP

„ Provocări și soluții în furnizarea serviciilor sociale dedicate persoanelor cu dizabilități"

Organizația Suedeză pentru Ajutor Umanitar Individual, în parteneriat cu Fundația Alpha Transilvană, are plăcerea de a vă invita în data de 16 mai 2017, ora 9:30, la Biblioteca Națională a României ( sala HUB), la workshop-ul "Provocări și soluții în furnizarea serviciilor sociale dedicate persoanelor cu dizabilități".

Workshop-ul este organizat în cadrul proiectului internațional D-LoT (Disability Leaders of Tomorrow), proiect internațional desfășurat în 15 țări și coordonat de către Asociația Europeană a Prestatorilor de Servicii pentru Persoanele cu Dizabilități (European Association of Service Providers for Persons with Disabilities- EASPD).

Proiectul are ca rol acordarea de suport profesionistilor din cadrul organizațiilor furnizoare de servicii sociale în aplicarea principiilor Convenției Națiunilor Unite privind Drepturile Persoanelor cu Dizabilități ( The United Nation Convention on the Rights of Persons with Disabilities, UN CRPD).

Printre invitați, se vor regăsi reprezentanți ai ONG-urilor, ai autorităților publice și alți actori interesați de domeniul furnizării serviciilor sociale.

Vă rugăm să confirmați prezenta dvs. până la data 13.05.2017, la adresa de e-mail This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. sau la numărul de telefon 0752.084.388.

yeezytrainer">/yeezytrainer.html">yeezytrainer"> ua-yeezys">/ua-yeezys.html">ua-yeezys"> yeezy-nmd">/yeezy-nmd.html">yeezy-nmd"> ua-yeezy">/ua-yeezy.html">ua-yeezy"> yeezy-boost-shoes">/yeezy-boost-shoes.html">yeezy-boost-shoes">