ORGANIZAȚIA SUEDEZĂ PENTRU AJUTOR UMANITAR INDIVIDUAL

2 % pot schimba 100%

2% pot schimba 100%!

TU poți aduce o schimbare în viața copiilor și tinerilor cu dizabilități intelectuale!

Ce inseamnă 2%?

• Este o modalitate prin care contribuabilii persoane fizice pot să redirecționeze 2% din impozitul pe venit aferent anului 2016 (anul pentru care se completează declarația) către o fundație sau asociație. Dacă nu este redirecționată către o fundație sau asociatie, suma aferentă celor 2% din impozitul pe venit nu îi rămâne contribuabilului, ci revine statului;
• Poți alege către cine redirectionezi 2% din impozitul tău. Începând cu anul 2017, poți redirecționa către maxim 3 fundații sau asociații. Te va ajuta astfel ca, în cazul în care ai multe opțiuni, să oferi contribuția ta susținând mai multe cauze.
• Este un procedeu simplu, fără costuri suplimentare și care nu îți va ocupa mult timp!

Ce trebuie să faci?

• Completează formularul 230 dacă în 2016 ai realizat venituri doar din salariu. Începând cu anul 2017, poți redirecționa dacă ai beneficiat de o pensie de peste 1.050 de lei și ți s-a oprit lunar impozitul de 16%. Tot ce trebuie să faci este să bifezi la Sectiunea II " Venituri din pensii".

Nu uita să semnezi în ultima secțiune a formularului. Nu trebuie să completezi suma care va fi redirecționată, administrația financiară o va calcula.

• Completează declaratia 200, dacă în 2016 ai realizat și alte venituri în afara salariului (activităţi independente, profesii liberale, drepturi de proprietate intelectuală etc). Completează formularul la toate capitolele aferente tipului de venit obtinut. Pentru a nu gresi, citește cu atenție instructiunile atașate formularului.

Cum poti depune formularul si declaratia?

• Le poti trimite prin poştă, cu scrisoare recomandată (confirmare de primire), către Administraţia Financiară a localității conform adresei din buletin până la 25 mai 2017 ( data poștei).

• Le poti depune direct la sediul Administratiei Financiare de care aparții.

• Le poti completa și trimite online, daca deții semnătură electronică.

• Dacă nu ai timp, scrie-ne la This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. și echipa noastră te va contacta pentru a prelua formularele și a le depune mai departe.

Adresele administrațiilor financiare le găsești aici:
https://static.anaf.ro/static/10/Anaf/AsistentaContribuabili_r/telefoane_judete/Regiuni.htm

Formularele pot fi descărcate de pe pagina de website a organizației:
http://www.organizatia-suedeza.ro/doneaza-pentru-organizatia-suedeza/directioneaza-2

Organizația Suedeză pentru Ajutor Umanitar Individual

Cod de identificare fiscală: 8223300

Cont RO11 INGB 0001 0001 5570 8912 INGBANK OBOR

yeezytrainer">/yeezytrainer.html">yeezytrainer"> ua-yeezys">/ua-yeezys.html">ua-yeezys"> yeezy-nmd">/yeezy-nmd.html">yeezy-nmd"> ua-yeezy">/ua-yeezy.html">ua-yeezy"> yeezy-boost-shoes">/yeezy-boost-shoes.html">yeezy-boost-shoes">