ORGANIZAȚIA SUEDEZĂ PENTRU AJUTOR UMANITAR INDIVIDUAL

A sosit primavara!

A sosit primavara!

In fiecare an intampinam aceasta perioda speciala din an cu martisoare create in atelierele noastre cu tinerii cu dizabilitati si varstnicii din cadrul organizatiei.

Daca in anii trecuti ne-am axat in mod special pe brose si magneti din quilling, anul acesta am realizat bratari crosetate in diverse modele.

Tinerii cu dizabilitati, varstnicii alaturi de voluntarii si angajatii organizatiei au pregatit o colectie de peste 20 de modele de martisoare in cadrul unitatii nostre protejate " O raza de lumina".

M5

Alaturi de Centrul Comercial Sun Plaza , ne leaga o traditie de peste 3 ani, prin care de 1 martie, clientii centrului comercial primesc martisoare realizate in atelierul nostru, unitate protejata.

In fiecare an, peste 2000 de persoane intampina primavara cu aceste daruri speciale, oferite de Centrul Comercial Sun Plaza in parteneriat cu organizatia noastra.

 DSC6411

Cu fiecare martisor daruit, am putut surprinde bucuria si uimirea oamenilor care primeau aceste mici daruri, oferite de cosarii norocosi!

 DSC6542

Anul acesta cu fondurile stranse din campania "Martisor 2017" ne propunem sa suplimentam fondurile necesare cumpararii unui calandru -aparat profesional ce calca automat lenjeriile, pentru a extinde activitatea spalatoriei unitate protejata- Fulg de nea. Acum se foloseste un fier de calcat, iar timpul mediu de calcare al unei lenjerii este de 20 minute, cu un calandru totul se va realiza in mai putin de 5 minute.

Aici lucreaza oameni cu nevoi speciale, persoane cu dizabilitati, femei abuzate, mame cu mai mult de 3 copiii, care vor si pot sa munceasca pentru a-si intetine familiile si pentru a trai o viata demna.

colaj tincuta

De asemenea o parte din fonduri vor fi directionate si catre tinerii cu dizabilitati intelectuale severe pe care ii avem in grija pentru a le asigura pentru urmatoarele patru luni micul dejun si cele trei mese principale din weekenduri.

Multumim Sun Plaza Shopping Center pentru parteneriatul dezvoltat in acesti ani, prin care am putut demonstra catre publicul larg ca din mainile persoanelor cu dizabilitati si varstnicilor pot iesi mici cadouri hand- made minunate, la un nivel calitativ ridicat.

Fiecare produs cumparat din unitatea noastra protejata ne ajuta sa oferim o viata mai buna oamenilor cu nevoi speciale, care au nevoie de sprijin pentru a trai o viata demna.

9Y2A0433

yeezytrainer">/yeezytrainer.html">yeezytrainer"> ua-yeezys">/ua-yeezys.html">ua-yeezys"> yeezy-nmd">/yeezy-nmd.html">yeezy-nmd"> ua-yeezy">/ua-yeezy.html">ua-yeezy"> yeezy-boost-shoes">/yeezy-boost-shoes.html">yeezy-boost-shoes">