ORGANIZAȚIA SUEDEZĂ PENTRU AJUTOR UMANITAR INDIVIDUAL

Vine, vine primavara!

Vine , vine primavara!

Pregatim sosirea acestui anotimp mult asteptat cu expozitii de martisoare hand-made realizate cu multa dibacie de tinerii cu dizabilitati, varstnicii, voluntarii si angajatii organizatiei noastre.

Te invitam sa alegi din peste 40 de modele de martisoare lucrate cu diferite tehnici handmade : quilling, impletit, crosetat, cusut pe etamina. Tot la noi vei gasi rame foto, ghivece, vaze pictate manual, coliere cu flori impletite, cercei, bratari si coliere din pietre semipretioase.

M5

Ne gasesti in intervalul 9:00-16:00 in urmatoarele cladiri de birouri:

- 23 februarie , complex Novo Park, receptie D+ E

- 24 februarie, complex West Gate, receptie H1.

In fiecare zi vom organiza o tombola, si vom oferi un cadou surpriza realizat cu mult suflet. Cumpara cadourile, martisoarele, decoratiunile noastre  si sustine astfel activitatea atelierulului de produse handmade.

Multumim partenerilor nostri WFMC Facility Management, pentru gazduirea in sediile de birouri West Gate si Novo Park in care vom expune produsele noastre.

logo NP JPG 01

                                        &                                      Logo WG JPG 01 

yeezytrainer">/yeezytrainer.html">yeezytrainer"> ua-yeezys">/ua-yeezys.html">ua-yeezys"> yeezy-nmd">/yeezy-nmd.html">yeezy-nmd"> ua-yeezy">/ua-yeezy.html">ua-yeezy"> yeezy-boost-shoes">/yeezy-boost-shoes.html">yeezy-boost-shoes">