ORGANIZAȚIA SUEDEZĂ PENTRU AJUTOR UMANITAR INDIVIDUAL

Eveniment- Elite Business Club

Va invitam joi, 24 februarie 9:30-12:30, Grand Hotel Continental la evenimentul Elite Business Club, organizat de prima comunitate elitistă a femeilor antreprenor care pune bazele unei culturi antreprenoriale în România!

event cover Bucuresti NOU

Evenimentul se adreseaza:

-antreprenori

-manageri si reprezentanti ai intreprinderilor mici si mijlocii

-freelanceri, consultanti, consilieri, coachi

-autori si speakeri

-specialisti in afaceri

-oameni de business care au ca target antreprenorii

Unul din invitatii de exceptie ai acestui eveniment este Camelia Sucu. Dincolo de experiența sa de antreprenor în serie, aceasta femeie puternica este un reper de stil, este capabilă să educe și să inspire o viață frumoasă, iar secretul său constă în atingerea echilibrului, după cum mărturisește: „O viață frumoasă nu poate fi trăită decât în echilibru: cu ceilalți, cu tine însăți, cu trecutul și prezentul tău."

Ne bucuram sa participam la acest eveniment special, ce aduce împreuna oameni de afaceri, mentori de business în calitate de speakeri și antreprenori, astfel încât să existe schimbul de know how efectiv între participanți și speaker-ii invitați.

Mai multe detalii despre eveniment gasiti aici.

 

yeezytrainer">/yeezytrainer.html">yeezytrainer"> ua-yeezys">/ua-yeezys.html">ua-yeezys"> yeezy-nmd">/yeezy-nmd.html">yeezy-nmd"> ua-yeezy">/ua-yeezy.html">ua-yeezy"> yeezy-boost-shoes">/yeezy-boost-shoes.html">yeezy-boost-shoes">