ORGANIZAȚIA SUEDEZĂ PENTRU AJUTOR UMANITAR INDIVIDUAL

Uneori 5 lei pot aduce bucurie!

Fiecare 5 lei pe care ii primim donatie in aceste doua zile pe "Bursa Binelui" aduc multa bucurie pentru echipa noastra din spalatoria "Fulg de nea" unitate protejata.

DSC 0041Tanta este una din persoanele speciale din echipa noastra. Este o mama care la 35 de ani are in grija 5 copiii, pe care ii creste cu multa demnitate. Isi aminteste ca din primul salariu a reusit sa isi cumpere un cuier de lemn la care visa de multa vreme. Satisfactia cea mai mare a fost cand in supermarket a mers alaturi de familia ei si a cumparat alimente de baza dar si-a "permis" sa faca si o parte din micile placeri ale copiilor, pe care le-a tot refuzat pe parcursul anilor datorita situatiei financiare grele.

In ultimii 11 ani, Tanta s-a dedicat celor 5 copiii, care au venit la scurt timp, unul dupa altul. In spalatoria noastra este de mai bine de un an si jumatate. Ea este cea care aduce singura sursa de venit stabil in casa.

Pentru oameni ca Tanta, care muncesc cu demnitate, pentru oameni cu nevoi speciale care vor si pot sa munceasca luptam sa dezvotlam si sa extindem spalatoria.

Avem nevoie sa fiti partenerii nostri, sa investiti minim 5 lei pe "Bursa Binelui" si sa incurajati si alti 3 prieteni sa doneze cate 5 lei.

Miza noastra este mare in aceste doua zile din Campionatul de bine, pentru ca avem sansa de a primi un premiu in valoare de 5000 de euro din partea BCR cu o singura conditie: sa demonstram ca avem cat mai multi sustinatori care doneaza sume mici, de minim 5 lei.

Cu banii stransi vrem sa cumparam un calandru pentru a-i ajuta pe colegii nostri sa munceasca cat mai eficient si mai bine. Acum se foloseste un simplu fier de calcat, iar timpul mediu pentru calcarea unei lenjerii este de 20 minute. Cu acest calandru, o lenjerie este calcata automat in 5 minute.

Astfel vom extinde activitatea spalatoriei, vom putea onora un numar mai mare de comenzi, vom putea mentine mai usor locurile de munca create pentru oamenii cu nevoi speciale care lucreaza cu atata dedicare.

fericire

Competitia "Bursa Binelui" se incheie maine la ora 23:59. Uneori 5 lei pot aduce multa fericire, pentru ca fiecare 5 lei donati ne ajuta sa ne apropiem de premiul de 5000 euro si sa putem sprijini munca oamenilor cu nevoi speciale care vor si pot sa munceasca!

O fapta buna aduce fericire! Doneaza 5 lei aici: https://www.bursabinelui.ro/BursaBinelui/Proiecte/Si-oamenii-cu-nevoi-speciale-pot-si-vor-sa-munceasca

yeezytrainer">/yeezytrainer.html">yeezytrainer"> ua-yeezys">/ua-yeezys.html">ua-yeezys"> yeezy-nmd">/yeezy-nmd.html">yeezy-nmd"> ua-yeezy">/ua-yeezy.html">ua-yeezy"> yeezy-boost-shoes">/yeezy-boost-shoes.html">yeezy-boost-shoes">