ORGANIZAȚIA SUEDEZĂ PENTRU AJUTOR UMANITAR INDIVIDUAL

8 ore peste program pentru o cauza nobila

Pe 10 martie 2017 (între 19:00 si 3:00) te invitam sa sprijini organizatia noastra donand o seara din timpul tau cu ceea ce ai mai de valoare - EXPERIENTA TA PROFESIONALA.

Organizatia noastra participa cu proiectul "Și oamenii cu nevoi speciale pot și vor să muncească! – spălătoria de haine și covoare; unitate protejată „Fulg de nea" in programul "8 ore peste program pentru o cauza nobila!" dezvoltat de Fundatia Comunitara Bucuresti.

Spălătoria noastra dezvoltata in cadrul organizatiei oferă locuri de muncă persoanelor cu dizabilități, femeilor abuzate, familiilor cu mai mult de patru copii și cu o situație financiară instabilă. Dotările limitate și planul de marketing nedefinit al spălătoriei duc la un număr de comenzi insuficient pentru a face proiectul sustenabil.

colaj tincuta

Echipa organizației a creat un site și o pagină de facebook, dar lipsește un plan de promovare și optimizarea site-ului pentru a ajunge mai ușor la oameni.

Daca vrei sa ne sprijini cu experienta ta, inscrie-te pana pe 9 februarie in programul "8 ore peste program pentru o cauza nobila" si alege sa sustii proiectul organizatiei noastre "Si oamenii cu nevoi speciale pot si vor sa munceasca".

Impreuna cu o echipa de voluntari profesionisti ne vei sprijini sa rezolvam: un plan editorial de promovare pentru spălătoria Fulg de Nea care să intregreze toate canalele on-line (website, facebook, twiter, you tube, google plus).

Cautam voluntari cu expertiză in urmatoarele domenii: comunicare, social media, specialiști în marketing, fundraising, experți IT (site-ul are la bază Joomla), copywriter, redactor/editor media/presă. Doneaza o seara din timpul tau pe 10 martie.

Pana pe 15 februarie, continuam competitia si pe Bursa Binelui, pentru a strange donatii de minim 5 lei de la cat mai multi donatori individuali pentru a cumpara un calandru (aparat profesional ce calca automat lenjeria in mai putin de 5 minute; astfel vom usura munca oamenilor cu nevoi speciale din spalatorie si vom putea extinde activitatea).

Doar primii trei castigatori vor primi din partea BCR, un premiu de 5000 euro. In acest scurt material video de 1 minut veti regasi o parte din echipa spalatoriei, oameni pe care ii sustineti cu donatiile voastre.

In aceasta competitie trebuie sa demonstram ca avem cat mai multi sustinatori care doneaza minim 5 lei ; este mai relevant sa avem 100 de donatori diferiti care doneaza minim 5 lei, decat 10 donatori care doneaza cate 100 de ron.

Fii unul din investitorii nostri pe Bursa Binelui, donand minim 5 lei.

 

Sursa foto.

yeezytrainer">/yeezytrainer.html">yeezytrainer"> ua-yeezys">/ua-yeezys.html">ua-yeezys"> yeezy-nmd">/yeezy-nmd.html">yeezy-nmd"> ua-yeezy">/ua-yeezy.html">ua-yeezy"> yeezy-boost-shoes">/yeezy-boost-shoes.html">yeezy-boost-shoes">