ORGANIZAȚIA SUEDEZĂ PENTRU AJUTOR UMANITAR INDIVIDUAL

  • Home
  • Noutăți
  • EXPOZIȚIE “Haideți să admirăm roadele economiei sociale”

EXPOZIȚIE “Haideți să admirăm roadele economiei sociale”

Vineri, 18 decembrie 2015, între orele 11:00 și 18:00, Organizația Suedeză pentru Ajutor Umanitar Individual vă invită împreună cu partenerii săi la un brunch îmbogațit de expoziția "Haideți să admirăm roadele economiei sociale în bistro-ul social The Tipping Point".

Marcăm astfel finalizarea unui parcurs la finalul căruia, organizația noastră și partenerii săi, Fundația Estuar și Fundația Tinerețe Fără Bătrânețe au creat 102 locuri de muncă și nouă structuri de economie socială, majoritatea în mediul rural, în localități cum ar fi: Balotești, Afumați, Comana, Cornetu, Mogoșoaia în care sunt angajate persoane vulnerabile, persoane cu dizabilități, rromi, femei aflate în situații de risc, familii monoparentale, familii cu mai mult de doi copii, victime ale violenţei în familie.

Unde vă invităm?

Vă așteptăm chiar într-una dintre structurile de economie socială înființate în acest proiect, The Tipping Point, situată pe Strada Smârdan, no. 9, et. 1 (vis-a-vis de Banca Naţională a României), deasupra Van Gogh Café.

Mai mult, brunch-ul este pregătit cu drag de catre Laboratorul de Gusturi și Fapte Bune, o altă întreprindere socială înființată în acest proiect. După brunch, vă invităm să admirați roadele economiei sociale cu produse și servicii ale tututor celorlalte întreprinderi deschise în decursul acestui an.

Organizația Suedeză va fi prezentă cu o parte din roadele economiei sociale realizate de cele trei întreprinderi sociale deschise în acest proiect:

Expoziția Atelierului de Tâmplărie: minunății și jucării din Afumați

Fotografii și bucurii cu Hello, Pet! din Balotești

Pachete de la Spălătoria Fulg de nea din orașul Voluntari.

yeezytrainer">/yeezytrainer.html">yeezytrainer"> ua-yeezys">/ua-yeezys.html">ua-yeezys"> yeezy-nmd">/yeezy-nmd.html">yeezy-nmd"> ua-yeezy">/ua-yeezy.html">ua-yeezy"> yeezy-boost-shoes">/yeezy-boost-shoes.html">yeezy-boost-shoes">