ORGANIZAȚIA SUEDEZĂ PENTRU AJUTOR UMANITAR INDIVIDUAL

Redirectioneaza 3.5%

Directioneaza 2% pentru Organizatia Suedeza

DIRECȚIONEAZĂ 3.5 % DIN IMPOZITUL PE VENIT

Ești de acord că ai suficiente decizii dificile de luat, pentru a fi nevoit să decizi și pentru alte persoane?

Organizația Suedeză pentru Ajutor Umanitar Individual ajută anual 140 de copii și tineri cu dizabilități intelectuale și asociate severe să crească controlul asupra propriei lor vieți. Noi credem în ei.

Ia decizia simplă, dar importantă, de a fi de partea prietenilor noștri care cred că se poate!

Redirecționează 3.5 % din impozitul pe venit către Organizația Suedeză pentru Ajutor Umanitar Individual!

 

 

 

CUM FACI ASTA?

1. Descarcă formularul 230, dacă ai obținut în anul 2019 venituri din SALARII sau PENSII.

2. Completează-l de mână, cu majuscule. Nu trebuie să scrii suma, pentru că va fi trecută de autoritățile fiscale. Nu este necesară nici Fișa Fiscală. Datele Organizației Suedeze pentru Ajutor Umanitar Individual sunt deja completate.

3.Trimite formularul completat până la data 15 martie 2020 (data poștei), către Administrația Financiară de care aparții în una dintre următoarele modalități:

- prin poștă (Scrisoare recomandată, cu confirmare de primire)

- depunere la registratura Administrației Financiare de care aparții - gasești aici lista cu administrațiile

N.B. Află care este Administrația Financiară de care aparții, conform adresei din buletin, nu celei de reședință.

Descarcă Formularul 230


Pentru anul fiscal 2019, poti alege sa redirectionezi 3,5% din impozitul pe venit prin intermediul companiei unde lucrezi. Este necesar să depui o CERERE, adresată departamentului de resurse umane, folosind următoarele date:

- denumirea entității non-profit: Organizația Suedeză pentru Ajutor Umanitar Individual
- cod de identificare fiscală: 8223300
- cont: Banca ING, sucursala OBOR, BIC/SWIFT: INGBROBU, IBAN RON: RO11 INGB 0001 0001 5570 8912

Descarcă Cererea pentru redirectionarea a 3.5%

 

Suflete minunate, în așteptarea lui Moș Crăciun !

Sărbătoarea plină de bucurie a Crăciunului a fost așteptată de tinerii și seniorii noștri cu multă emoție și nerăbdare, în toți cei 27 de ani de activitate. Obișnuim să adunăm marea noastră familie și să ne bucurăm de momentul magic al regăsirii copilului frumos și simplu din noi. 

Familia noastră este compusă din 95 de persoane: 14 tineri cu dizabilități severe, găzduiți în Centrul Rezidențial Nils; 39 de tineri cu dizabilități intelectuale și asociate care participă la activitățile Centrului de Zi O Rază de Lumină; 42 de vârstnici care sunt atât voluntari cât și beneficiari ai Centrului de Zi Eva. 

Moș Crăciun acceptă ajutorul spiridușilor inimoși care vor să îl ajute pentru a lumina Sărbătoarea Crăciunului tuturor acestor persoane atât de speciale. Nevoile sunt foarte concrete, respectiv haine și alimente neperisabile. 

Având în vedere faptul că persoanele care fac parte din familia noastră, pe care v-am prezentat-o, au nevoi complexe, vă așteptăm să vă alăturați efortului nostru și pe parcursul anului, în funcție de timpul și dragostea de care dispuneți, și să ne ajutați să le creăm premisele pentru o viață trăită cu demnitate și cât mai independentă.

Pentru mai multe informații vă așteptăm cu drag să ne contactați.

Persoană de contact este Săndica Popescu, Manager de Servicii. Telefon 0744370487 sau email: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.  

Citeşte mai mult ...

Un început de vară productiv

Vara începe să-și facă simțită prezența, așa încât grădina noastră de legume trebuie pregătită, iar beneficiarii Organizației Suedeze pentru Ajutor Umanitar Individual au demarat amenajarea ei.

Chiar dacă vremea nu a fost prea prietenoasă, tinerii cu dizabilități intelectuale și vârstnicii noștri și-au unit forțele și au început deja să pregătească terenul pentru plantarea răsadurilor și semințelor. Pe lângă efectul terapeutic pe care îl are asupra beneficiarilor, grădina le va oferi și posibilitatea de a consuma legume eco.

IMG 20190527 WA0112

Tinerii și vârstnicii au fost foarte încântați de amenajarea grădinii, mai ales că ori de câte ori se întâlnesc să desfășoare activități împreună, fac schimb de idei și învață permanent unii de la alții. 

Vă vom ține la curent cu evoluția grădinii de legume dar mai ales cu rezultatele la care beneficiarii noștri vor reuși să ajungă. 

Liderii de maine ai dizabilitatii

In perioada 01.01.2017-30.04.2017, Organizatia Suedeza pentru Ajutor Umanitar Individual alaturi de Fundatia Alpha Transilvana, ca si partener, face parte din Proiectul D-LoT (The Disability Leaders of Tomorrow, http://dlot.eu ), proiect international desfasurat in 15 tari si coordonat de catre Asociatia Europeana a Prestatorilor de Servicii pentru Persoanele cu Dizabilitati.

Citeşte mai mult ...

yeezytrainer">/yeezytrainer.html">yeezytrainer"> ua-yeezys">/ua-yeezys.html">ua-yeezys"> yeezy-nmd">/yeezy-nmd.html">yeezy-nmd"> ua-yeezy">/ua-yeezy.html">ua-yeezy"> yeezy-boost-shoes">/yeezy-boost-shoes.html">yeezy-boost-shoes">