ORGANIZAȚIA SUEDEZĂ PENTRU AJUTOR UMANITAR INDIVIDUAL

Noutati

Aceasta este zona cea mai activă, în care în cel mai scurt timp vei afla ultimele noutăți legate de activitatea noastră cu persoanele cu dizabilități severe și bunicii pe care îi ocrotim!

Îți vom povesti într-un mod cât mai simplu și direct despre ultimele realizări, activitățile pe care le-am făcut cu bunicii noștri, campaniile de strângere de fonduri în derulare, următoarele evenimente la care participăm, companiile care s-au alăturat proiectelor noastre dar și modalitățile concrete prin care ajutam persoanele cu dizabilități severe să își depășească limitele și să fie din ce în ce mai independe!

Provocări și soluții în furnizarea serviciilor sociale dedicate persoanelor cu dizabilități

Marti, 16 mai 2017, Biblioteca Nationala a Romaniei a gazduit workshop-ul „ Provocări și soluții în furnizarea serviciilor sociale dedicate persoanelor cu dizabilități”. Workshop-ul a fost organizat de catre Organizația Suedeză pentru Ajutor Umanitar Individual, în parteneriat cu Fundația Alpha Transilvană, în cadrul proiectului internațional D-LoT (Disability Leaders of Tomorrow), proiect internațional desfășurat în 15 țări și coordonat de către Asociația Europeană a Prestatorilor de Servicii pentru Persoanele cu Dizabilități (European Association of Service Providers for Persons with Disabilities- EASPD).

Citeşte mai mult ...

Liderii de maine ai dizabilitatii

In perioada 01.01.2017-30.04.2017, Organizatia Suedeza pentru Ajutor Umanitar Individual alaturi de Fundatia Alpha Transilvana, ca si partener, face parte din Proiectul D-LoT (The Disability Leaders of Tomorrow, http://dlot.eu ), proiect international desfasurat in 15 tari si coordonat de catre Asociatia Europeana a Prestatorilor de Servicii pentru Persoanele cu Dizabilitati.

Citeşte mai mult ...

3,2,1.... Sa dansam!

 In 21 Martie 2017 am sarbatorit Ziua Mondiala a Sindromului Down in cadrul evenimentului 321... Sa dansam la invitatia prietenilor nostri de la Asociatia Down Plus Bucuresti. 

Evenimentul a fost organizat de Fundatia Inimi Generoase, si a constat intr-un concurs de dans, la care au participat noua organizatii din tara, ce au ca beneficiari tineri cu sindrom Down.

Citeşte mai mult ...

2 % pot schimba 100%

2% pot schimba 100%! TU poți aduce o schimbare în viața copiilor și tinerilor cu dizabilități intelectuale!2 % este o modalitate prin care contribuabilii persoane fizice pot să redirecționeze 2% din impozitul pe venit aferent anului 2016 (anul pentru care se completează declarația) către o fundație sau asociație. Dacă nu este redirecționată către o fundație sau asociatie, suma aferentă celor 2% din impozitul pe venit nu îi rămâne contribuabilului, ci revine statului.

Citeşte mai mult ...

yeezytrainer">/yeezytrainer.html">yeezytrainer"> ua-yeezys">/ua-yeezys.html">ua-yeezys"> yeezy-nmd">/yeezy-nmd.html">yeezy-nmd"> ua-yeezy">/ua-yeezy.html">ua-yeezy"> yeezy-boost-shoes">/yeezy-boost-shoes.html">yeezy-boost-shoes">