ORGANIZAȚIA SUEDEZĂ PENTRU AJUTOR UMANITAR INDIVIDUAL

Redirectioneaza 3.5% din impozitul pe venit

Directioneaza 2% pentru Organizatia Suedeza

DIRECȚIONEAZĂ 3.5 % DIN IMPOZITUL PE VENIT

Organizația Suedeză pentru Ajutor Umanitar Individual ajută anual 140 de copii și tineri cu dizabilități intelectuale și asociate severe să crească controlul asupra propriei lor vieți. Noi credem în ei!

Ajută-ne și tu să schimbăm în bine viața lor!  

Redirecționează 3.5 % din impozitul pe venit către Organizația Suedeză pentru Ajutor Umanitar Individual!

CUM FACI ASTA?

1.1 DescarcăFORMULARUL 230 pentru o durată de 1 an,dacă ai avut venituri din salarii/pensii, din activități independente/agricole, drepturi de proprietate intelectuală și cedarea folosinței bunurilor, dacă pentru acestea din urmă nu ai obligația să depui Declarația Unică. 

sau

1.2 DescarcăFORMULARUL 230 pentru o durată de 2 ani,dacă ai avut venituri din salarii/pensii, din activități independente/agricole, drepturi de proprietate intelectuală și cedarea folosinței bunurilor, dacă pentru acestea din urmă nu ai obligația să depui Declarația Unică. 

sau 

1.3 Descarcă DECLARATIA UNICĂ,dacă ai avut venituri din salarii/pensii, din activități independente/agricole, drepturi de proprietate intelectuală și cedarea folosinței bunurilor, dacă pentru acestea din urmă nu ai obligația să depui Declarația Unică. 

2. Completează-l de mână, cu majuscule. Nu trebuie să scrii suma, pentru că va fi trecută de autoritățile fiscale. Nu este necesară nici Fișa Fiscală. Datele Organizației Suedeze pentru Ajutor Umanitar Individual sunt deja completate.

3.Trimite formularul completat până la data 25 mai 2020 (data poștei), către Administrația Financiară de care aparții în una dintre următoarele modalități:

- prin poștă (Scrisoare recomandată, cu confirmare de primire)

- depunere la registratura Administrației Financiare de care aparții - gasești aici lista cu administrațiile

N.B. Află care este Administrația Financiară de care aparții, conform adresei din buletin, nu celei de reședință.


Pentru anul fiscal 2019, poți alege sa redirectionezi 3,5% din impozitul pe venit prin intermediul companiei unde lucrezi. Este necesar să depui o CERERE, adresată departamentului de resurse umane, folosind următoarele date:

- denumirea entității non-profit: Organizația Suedeză pentru Ajutor Umanitar Individual
- cod de identificare fiscală: 8223300
- cont: Banca ING, sucursala OBOR, BIC/SWIFT: INGBROBU, IBAN RON: RO11 INGB 0001 0001 5570 8912

yeezytrainer">/yeezytrainer.html">yeezytrainer"> ua-yeezys">/ua-yeezys.html">ua-yeezys"> yeezy-nmd">/yeezy-nmd.html">yeezy-nmd"> ua-yeezy">/ua-yeezy.html">ua-yeezy"> yeezy-boost-shoes">/yeezy-boost-shoes.html">yeezy-boost-shoes">