ORGANIZAȚIA SUEDEZĂ PENTRU AJUTOR UMANITAR INDIVIDUAL

Cadouri Organizatia Suedeza

Quilling

În centrul de zi pe lângă orele de kinetoterapie, stimulare senzorială, logopedie, consiliere psihologică și terapie ocupațională învățăm persoanele cu dizabilități severe să realizeze obiecte din quilling.

Bogăția de culori cu care lucrăm, suportul pe care îl oferim fiecărei persoane cu dizabilități pentru a realiza un obiect din quilling, fiecare zâmbet pe care îl câștigăm cu fiecare produs realizat este o nouă victorie care demonstrează că dizabilități severe pot fi depășite.

Pentru a afla cum poți să oferi și tu mai departe cadouri din quilling si cum le poți sprijini activitatea, te rugăm să ne contactezi la numarul de telefon 021.255.37.38 sau e-mail This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Prin donațiile tale sprijini proiectele persoanelor cu dizabilități severe!

Iată ce cadouri rezultă îmbinând răbdarea, perseverența și munca în echipă între persoanele cu dizabilități severe și suportul specializat din partea specialiștilor nostri.

yeezytrainer">/yeezytrainer.html">yeezytrainer"> ua-yeezys">/ua-yeezys.html">ua-yeezys"> yeezy-nmd">/yeezy-nmd.html">yeezy-nmd"> ua-yeezy">/ua-yeezy.html">ua-yeezy"> yeezy-boost-shoes">/yeezy-boost-shoes.html">yeezy-boost-shoes">