ORGANIZAȚIA SUEDEZĂ PENTRU AJUTOR UMANITAR INDIVIDUAL

Cadouri Organizatia Suedeza

Origami

Una din activitățile preferate ale buncilor care ne vizitează săptămânal la centrele de zi ale vârstnicilor este realizarea decoratiunilor din origami!

Ca idee, un brădut din origami are nevoie de peste 800 de piese pentru a fi asamblat!

Imaginează-ți câtă dorință și pasiune este în spatele fiecărui bunic care ne vizitează să se facă util, să vorbească cu alții ca el, să fie considerat activ, să ajute așa cum poate el, având în vedere ce obiecte minunate ies din mâinile lui!

Alături de noi, vârstnicii redescoperă că viața e frumoasă și la bătrânețe, că experiența lor de viață este utilă, că îndemânarea lor este apreciată și că pot oricând să își facă prieteni noi.

Pentru a afla cum poți să oferi și tu mai departe cadouri din origami și cum le poți sprijini activitatea, te rugăm să ne contactezi la numărul de telefon 021.255.37.38 sau pe e-mail This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Prin donațiile tale sprijini proiectele bunicilor!

Iată ce fac bunicii noștri:

yeezytrainer">/yeezytrainer.html">yeezytrainer"> ua-yeezys">/ua-yeezys.html">ua-yeezys"> yeezy-nmd">/yeezy-nmd.html">yeezy-nmd"> ua-yeezy">/ua-yeezy.html">ua-yeezy"> yeezy-boost-shoes">/yeezy-boost-shoes.html">yeezy-boost-shoes">